• מי אנחנו
  • צרו קשר
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר

פול יבש בכמון

פול יבש מבושל
מיכל ירושלמי 22 בינואר 2017 אין תגובות
משך ההכנה:10 דקותדרגת קושי: קלפרווה

לפעמים מתחשק נשנוש קטן מול הטלוויזיה, אז ברור יש את הפיצוחים הקלויים (גרעינים, בוטנים, פיסטוקים ועוד…) או החטיפים למיניהם אבל מהם אנחנו מנסות להימנע לא בגלל שלא אוהבות ההיפך אוהבות מאד…
פול יבש מבושל עם תבלינים מהווה פתרון מושלם. הפול היבש, כמו כל קטניה עשיר בחלבון ודל בקלוריות. יש בו חומצות אמינו, עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל מינרלים רבים. יש לו טעם אגוזי ומתקתק ומרקם כייפי.
כשמבשלים את הפול היבש עם הקליפה הוא שומר על צורתו החיצונית ומבפנים מתקבל מרקם נימוח, אוכלים אותו ממש כמו גרעינים מורידים את הקליפה ואוכלים את החלק הפנימי.

החומרים הדרושים:

1/2 ק"ג פול יבש
4-5 שיני שום
1 פלפל צ'ילי חריף
מלח ופלפל
1 כפית כמון

פול יבש מבושל

אופן ההכנה:

משרים את הפול במים כ- 12-24 שעות ולאחר השריה מסננים ושוטפים היטב.
בסיר גדול שמים את הפול, שיני השום והפלפל צ'ילי. עדיין לא ממליחים בשביל שהפול לא יתקשה.
מבשלים את הפול על אש בינונית עד לריכוך מלא כ- 90 דקות, לקראת סיום הבישול מתבלים במלח, פלפל וכמון. אפשר כמובן לקצר את זמן הבישול בסיר לחץ לכ- 30 דקות.

פול יבש מבושל

מומלץ לשמור את הפול בתוך מי הבישול במקרר ולהוציא כל פעם מנה, אפשר לחמם במיקרו ואפשר לאכול בטמפרטורת החדר.

פול יבש מבושל

שימו לב!! יש אנשים עם חוסר באנזים g6pd ולכן פול יכול להיות מסוכן להם. כדאי לברר לפני.

בקיצור ולעניין: הדפס מתכון פול יבש בכמון. פותח חלון חדש

פול יבש בכמון

מצרכים

  • 1/2 ק"ג פול יבש
  • 4-5 שיני שום
  • 1 פלפל צ'ילי אדום
  • 1 כפית כמון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. משרים את הפול במים כ- 12-24 שעות ולאחר השריה מסננים ושוטפים היטב.
  2. בסיר גדול שמים את הפול, שיני השום והפלפל צ'ילי. עדיין לא ממליחים בשביל שהפול לא יתקשה.
  3. מבשלים את הפול על אש בינונית עד לריכוך מלא כ- 90 דקות, לקראת סיום הבישול מתבלים במלח, פלפל וכמון. אפשר כמובן לקצר את זמן הבישול בסיר לחץ לכ- 30 דקות.
  4. מומלץ לשמור את הפול בתוך מי הבישול במקרר ולהוציא כל פעם מנה, אפשר לחמם במיקרו ואפשר לאכול בטמפרטורת החדר.

בתאבון!

יבש כמון פול
קטגוריות:טבעוניצמחוניתוספות
מצרכים:כמוןמלח ופלפלפול יבשפלפל צ'ילי אדוםשיני שום
עוגת קוקוס תפוז
לביבות בטטה

השארת תגובה

ביטול

השארו מעודכנים
קישור לליווי אישי
ליווי אישי במטבח שלך
קישור לסדנאות שלנו
הסדנאות שלנו
מתכונים אחרונים
עוגת גזר תפוזעוגת גזר תפוזעוף עם ירוקים בחלב קוקוסעוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוסלחם תרד וגבינותלחם תרד וגבינות
מהמגזין שלנו
גיוונים על טחינה
טיפים

גיוונים על טחינה

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות
טיפים

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי
טיפים

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי

חפשו באתר
לקוחותינו מספרים
  • קיבלתי מלא טיפים לבישול טעים,בריא,והכל פתאום נראה הרבה יותר פשוט.ענת ומיקוש בשלניות עם נשמה.מחכה כבר לסדנת ההמשך

    יעל בקר זהבי
לעוד המלצות של לקוחותינו ->
לאן תרצו להמשיך?
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות שלנו
  • המגזין
  • המתכונים
צרו איתנו קשר

מייל: info@MeCooka.co.il

טלפון מיכל: 054-4860605

טלפון ענת: 058-4444932

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
אפשר לכתוב אלינו דרך הטופס באתר ->
עיצוב ובניית האתר: שרון רותם
© כל הזכויות שמורות למיקוקה. אין להעתיק או לעשות שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתוכן האתר ללא רשות בכתב ומראש
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס