• מי אנחנו
  • צרו קשר
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר

ארכיון 'פלפל צ'ילי אדום'

פרגיות בסגנון אסייתי עם פלפלים ופיטריות

פרגיות בסגנון אסייתי עם פלפלים ופיטריות

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

זה נחמד להשקיע במנה מורכבת ומיוחדת אבל ביום יום, לאנשים עסוקים, אין כמו מנת עוף וירקות מהירה, חריפה במידה, פיקנטית

קרא עוד ←
אורז עם פול

אורז עם פול

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

מצאתם את עצמכם עם שאריות של אורז לבן? תוסיפו לו כמה מרכיבים ותקבלו מנה צבעונית, מזינה, בריאה וטעימה.

קרא עוד ←
חזה עוף ברוטב מתוק חריף

חזה עוף ברוטב מתוק חריף

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

ארוחה של חזה עוף מתקתק-חרפרף מהיר. לפני שתתחילו עם העוף, שימו על האש סיר עם אורז לבן לבישול, ברבע שעה

קרא עוד ←
איטריות שעועית מוקפצות

איטריות שעועית מוקפצות

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

איטריות שעועית זה כייף גדול, קל להכנה ללא צורך בבישול, נטול גלוטן, אפשר לשלב אותן עם מגוון עצום של טעמים,

קרא עוד ←
דגים ברוטב חריף

דגים ברוטב חריף

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

יש כל כך הרבה מתכונים אפשריים לדגים, מה שחשוב לזכור זה שאיכות התבשיל תלויה לחלוטין באיכות הדג ולא בשום

קרא עוד ←
עוף ותפוחי אדמה בצ'ימיצ'ורי

עוף ותפוחי אדמה בצ'ימיצ'ורי

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

את רוטב הצ’ימיצ’ורי קיבלנו מהארגנטינאים ואין מספיק מילים כדי להודות להם על המתנה הפיקנטית הזו. אפשר להכין צנצנת רוטב, להחזיק

קרא עוד ←
  • 1
  • 2
השארו מעודכנים
קישור לליווי אישי
ליווי אישי במטבח שלך
קישור לסדנאות שלנו
הסדנאות שלנו
מתכונים אחרונים
עוגת גזר תפוזעוגת גזר תפוזעוף עם ירוקים בחלב קוקוסעוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוסלחם תרד וגבינותלחם תרד וגבינות
מהמגזין שלנו
גיוונים על טחינה
טיפים

גיוונים על טחינה

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות
טיפים

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי
טיפים

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי

חפשו באתר
לקוחותינו מספרים
  • קיבלתי מלא טיפים לבישול טעים,בריא,והכל פתאום נראה הרבה יותר פשוט.ענת ומיקוש בשלניות עם נשמה.מחכה כבר לסדנת ההמשך

    יעל בקר זהבי
לעוד המלצות של לקוחותינו ->
לאן תרצו להמשיך?
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות שלנו
  • המגזין
  • המתכונים
צרו איתנו קשר

מייל: info@MeCooka.co.il

טלפון מיכל: 054-4860605

טלפון ענת: 058-4444932

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
אפשר לכתוב אלינו דרך הטופס באתר ->
עיצוב ובניית האתר: שרון רותם
© כל הזכויות שמורות למיקוקה. אין להעתיק או לעשות שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתוכן האתר ללא רשות בכתב ומראש
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס