עוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוס
תבשיל ריחני ומלא טעם של עוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב/קרם קוקוס
תבשיל ריחני ומלא טעם של עוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב/קרם קוקוס
לפעמים, כשמתחשקת פחממה מלוחה וטעימה אבל אין זמן לחכות לבצק שיתפח, לתהליך הלישה ולעיצוב, לחם מהיר הכנה יהיה פתרון מצוין.
שנים רבות סלדתי מתרד, תוצאה ברורה של חוויות מחדר האוכל בבית-ספר. את שנות התיכון שלי למדתי בבית-הספר היהודי מימוניד בבריסל, שם שהיתי
זה לא מתכון שמתאים לכל אחד אבל זה מתכון מושלם לאנשים שאוהבים לשחק עם אוכל או אנשים שיש להם ילדים/נכדים
מרק עשיר בטעם ודל בקלוריות. גיליתי שמרק שכזה הוא אחד האלמנטים החשובים ביותר בשמירה על המשקל שלי, זמין, מחמם, מנחם,
יש שיקראו לו גיבץ’, יש שיקראו לו רטטוי, אני פשוט קוראת לו הגירסה שלי לתבשיל ירקות. אפשר לאכול אותו קר
מוקפץ כרובית עם ירקות, משביע כמו קוסקוס דל בשומן וקלוריות, מתאים לצמחונים/טבעונים.
ממרח הפסטו הטוב והמוכר, יש לנו עבורכם המלצה לשידרוג המתכון הקלאסי, רעיון לאיחסון ושימור הממרח וגם הצעת הגשה עם סלט
קיבלתי מלא טיפים לבישול טעים,בריא,והכל פתאום נראה הרבה יותר פשוט.ענת ומיקוש בשלניות עם נשמה.מחכה כבר לסדנת ההמשך