• מי אנחנו
  • צרו קשר
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר

ארכיון 'עלי תרד בייבי'

עוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוס

עוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוס

מיכל ירושלמי 12 בפברואר 2018 2 תגובות

תבשיל ריחני ומלא טעם של עוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב/קרם קוקוס

קרא עוד ←
לחם תרד וגבינות

לחם תרד וגבינות

מיכל ירושלמי 7 בפברואר 2018 אין תגובות

לפעמים, כשמתחשקת פחממה מלוחה וטעימה אבל אין זמן לחכות לבצק שיתפח, לתהליך הלישה ולעיצוב, לחם מהיר הכנה יהיה פתרון מצוין.

קרא עוד ←
פשטידות תרד וגבינות אישיות

פשטידות תרד וגבינות אישיות

מיכל ירושלמי 14 באוגוסט 2017 2 תגובות

שנים רבות סלדתי מתרד, תוצאה ברורה של חוויות מחדר האוכל בבית-ספר. את שנות התיכון שלי למדתי בבית-הספר היהודי מימוניד בבריסל, שם שהיתי

קרא עוד ←
פסטה טריה מקמח ותרד בלבד

פסטה טריה מקמח ותרד בלבד

ענת דביר 27 ביוני 2017 אין תגובות

זה לא מתכון שמתאים לכל אחד אבל זה מתכון מושלם לאנשים שאוהבים לשחק עם אוכל או אנשים שיש להם ילדים/נכדים

קרא עוד ←
מרק אפס

מרק אפס

ענת דביר 14 במרץ 2017 אין תגובות

מרק עשיר בטעם ודל בקלוריות. גיליתי שמרק שכזה הוא אחד האלמנטים החשובים ביותר בשמירה על המשקל שלי, זמין, מחמם, מנחם,

קרא עוד ←
גיבץ, רטטוי או פשוט תבשיל ירקות

גיבץ, רטטוי או פשוט תבשיל ירקות

ענת דביר 12 במרץ 2017 אין תגובות

יש שיקראו לו גיבץ’, יש שיקראו לו רטטוי, אני פשוט קוראת לו הגירסה שלי לתבשיל ירקות. אפשר לאכול אותו קר

קרא עוד ←
חצ'פורי

חצ'פורי

מיכל ירושלמי 11 בינואר 2017 אין תגובות

חצ'פורי מאפה גרוזיני נפלא במילוי גבינות.

קרא עוד ←
מוקפץ כרובית

מוקפץ כרובית

מיכל ירושלמי 11 בינואר 2017 2 תגובות

מוקפץ כרובית עם ירקות, משביע כמו קוסקוס דל בשומן וקלוריות, מתאים לצמחונים/טבעונים.

קרא עוד ←
סלט פסטה עם רוטב פסטו משודרג

סלט פסטה עם רוטב פסטו משודרג

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

ממרח הפסטו הטוב והמוכר, יש לנו עבורכם המלצה לשידרוג המתכון הקלאסי, רעיון לאיחסון ושימור הממרח וגם הצעת הגשה עם סלט

קרא עוד ←
השארו מעודכנים
קישור לליווי אישי
ליווי אישי במטבח שלך
קישור לסדנאות שלנו
הסדנאות שלנו
מתכונים אחרונים
עוגת גזר תפוזעוגת גזר תפוזעוף עם ירוקים בחלב קוקוסעוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוסלחם תרד וגבינותלחם תרד וגבינות
מהמגזין שלנו
גיוונים על טחינה
טיפים

גיוונים על טחינה

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות
טיפים

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי
טיפים

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי

חפשו באתר
לקוחותינו מספרים
  • קיבלתי מלא טיפים לבישול טעים,בריא,והכל פתאום נראה הרבה יותר פשוט.ענת ומיקוש בשלניות עם נשמה.מחכה כבר לסדנת ההמשך

    יעל בקר זהבי
לעוד המלצות של לקוחותינו ->
לאן תרצו להמשיך?
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות שלנו
  • המגזין
  • המתכונים
צרו איתנו קשר

מייל: info@MeCooka.co.il

טלפון מיכל: 054-4860605

טלפון ענת: 058-4444932

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
אפשר לכתוב אלינו דרך הטופס באתר ->
עיצוב ובניית האתר: שרון רותם
© כל הזכויות שמורות למיקוקה. אין להעתיק או לעשות שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתוכן האתר ללא רשות בכתב ומראש
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס