• מי אנחנו
  • צרו קשר
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר
גיוונים על טחינה
טיפים

גיוונים על טחינה

ענת דביר 9 באוגוסט 2017 אין תגובות

מה לא נאמר ונכתב על טחינה? הנוזל הסמיך הזה שעשוי מטחינה של זרעי שומשום באבני ריחיים הוא אוצר תזונתי של

קרא עוד ←
איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות
טיפים

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות

ענת דביר 12 במרץ 2017 אין תגובות

אז חזרנו מהירקן עם סלים עמוסים כל טוב. פרקנו את הסלים. אפשר להכניס את כל הירקות, עם או בלי שקיות,

קרא עוד ←
פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי
טיפים

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי

ענת דביר 12 במרץ 2017 אין תגובות

כל מי שאוהב פלפל חריף ומשתמש בו לבישול חווה לפחות פעם אחת את תחושת הבעירה בידיים אחרי התעסקות איתו ולא

קרא עוד ←
סגירת שקית באמצעות מיחזור פקק בקבוק
טיפים

סגירת שקית באמצעות מיחזור פקק בקבוק

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

כמה פעמים קרה לכם שפתחתם שקית של מוצר בתפזורת, בין אם זה אורז, קיטניות, קוקוס או כל מוצר אחר, השקית

קרא עוד ←
קילוף עגבניות
טיפים

קילוף עגבניות

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

משתמשים בעגבניות בשלות ורכות, שוטפים היטב, מוציאים את העוקץ ובעזרת סכין חדה חותכים צורת איקס בחלק התחתון של העגבניה. מכניסים את העגבניות לקערה

קרא עוד ←
ציר בסיסי
טיפים

ציר בסיסי

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

יש מרקים מאד קלי הכנה ויש את המורכבים יותר, מה שבטוח שאין משהו שמשדרג מרק, אפילו את הכי פשוט, יותר

קרא עוד ←
קליית פלפלים וקילופם
טיפים

קליית פלפלים וקילופם

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

כדי לקלות פלפל בתנור, מניחים פלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 200 מעלות באופצית טורבו עד שהקליפה מתחילה

קרא עוד ←
קליית חציל על אש גלויה
טיפים

קליית חציל על אש גלויה

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

בוחרים חציל לא כבד, זה מבטיח חציל דל בגרעינים, בנוסף למשקל נקפיד שהוא לא יהיה גדול מדי, שיהיה מבריק, חלק

קרא עוד ←
מיונז תוצרת בית
טיפים

מיונז תוצרת בית

ענת דביר 8 בינואר 2017 אין תגובות

אין על מיונז ביתי, מירקם נהדר, טעם משובח ופשטות ההכנה הופכים אותו לבן בית קבוע במטבח שלנו. את המצרכים הדרושים

קרא עוד ←
השארו מעודכנים
קישור לליווי אישי
ליווי אישי במטבח שלך
קישור לסדנאות שלנו
הסדנאות שלנו
מתכונים אחרונים
עוגת גזר תפוזעוגת גזר תפוזעוף עם ירוקים בחלב קוקוסעוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוסלחם תרד וגבינותלחם תרד וגבינות
מהמגזין שלנו
גיוונים על טחינה
טיפים

גיוונים על טחינה

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות
טיפים

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי
טיפים

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי

חפשו באתר
לקוחותינו מספרים
  • קיבלתי מלא טיפים לבישול טעים,בריא,והכל פתאום נראה הרבה יותר פשוט.ענת ומיקוש בשלניות עם נשמה.מחכה כבר לסדנת ההמשך

    יעל בקר זהבי
לעוד המלצות של לקוחותינו ->
לאן תרצו להמשיך?
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות שלנו
  • המגזין
  • המתכונים
צרו איתנו קשר

מייל: info@MeCooka.co.il

טלפון מיכל: 054-4860605

טלפון ענת: 058-4444932

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
אפשר לכתוב אלינו דרך הטופס באתר ->
עיצוב ובניית האתר: שרון רותם
© כל הזכויות שמורות למיקוקה. אין להעתיק או לעשות שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתוכן האתר ללא רשות בכתב ומראש
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס