• מי אנחנו
  • צרו קשר
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר
MeCooka  פשוט לבשל
  • ראשי
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
    • סדנאות קרובות
    • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות
  • תמונות מהסדנאות
  • לקוחותינו מספרים
  • המגזין
  • המתכונים
  • צרו קשר

אודותינו

ענת ומיכל


מי אנחנו?

מיכל (חברותי קוראות לי מיקוש) – מתגוררת במודיעין, נשואה לאבידר, אמא ל-2, שחר חיילת משוחררת ועומר תלמידת בי”ס יסודי. במקור רנטגנאית וב-25 שנה האחרונות עוסקת ביבוא ושיווק ציוד למעבדות מחקר.

ענת (חברותי קוראות לי זיקוקה) – מתגוררת בהוד השרון, נשואה ליונה, אמא ל-3, יובל הסטודנט וזוג תאומים, גיא ורז חייל וחיילת. בעלת ניסיון של 30 שנה בעולם ההיטק בתפקידים מכירתיים ואופרטיביים דורשניים.

שתינו מכירות את התחושה של “אילו רק היו עוד כמה שעות ביממה” ומצאנו את הדרך לשלב משרה דורשנית, ימי עבודה ארוכים עם בית, מטבח וגידול ילדים קטנים. יש לנו תשוקה גדולה למטבח, לאוכל ולמה שהוא מביא איתו למשפחה.
ממיקוש וזיקוקה הקמנו את MeCooka, אנו מאמינות שהמטבח הוא לב הבית, בו משפחות נפגשות, משוחחות ומתקרבות. בשנים האחרונות, ככל שמתרבות המטלות ההוריות וזמן הופך למצרך נדיר, הבישול הביתי נדחק לפינה. אנו מציעות פיתרון לבישול ביתי מהיר, טעים ופשוט. הניסיון שלנו, תוך ליווי ותמיכה, אירגון נכון של הזמן והמטבח, יחזיר משפחות לחדוות הבישול ולשולחן האוכל ויאפשר להן להיפגש, להתחבר ולהנות מהביחד.

השארו מעודכנים
קישור לליווי אישי
ליווי אישי במטבח שלך
קישור לסדנאות שלנו
הסדנאות שלנו
מתכונים אחרונים
עוגת גזר תפוזעוגת גזר תפוזעוף עם ירוקים בחלב קוקוסעוף עם פאק-צ'וי, קייל ותרד בחלב קוקוסלחם תרד וגבינותלחם תרד וגבינות
מהמגזין שלנו
גיוונים על טחינה
טיפים

גיוונים על טחינה

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות
טיפים

איך לארגן את הירקות כשחוזרים מקניות

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי
טיפים

פלפל חריף – איך להגן על הידיים ואיך לשמר לשימוש עתידי

חפשו באתר
לקוחותינו מספרים
  • קיבלתי מלא טיפים לבישול טעים,בריא,והכל פתאום נראה הרבה יותר פשוט.ענת ומיקוש בשלניות עם נשמה.מחכה כבר לסדנת ההמשך

    יעל בקר זהבי
לעוד המלצות של לקוחותינו ->
לאן תרצו להמשיך?
  • ראשי
  • מי אנחנו
  • כיצד נוכל לעזור לך
  • הסדנאות שלנו
  • המגזין
  • המתכונים
צרו איתנו קשר

מייל: info@MeCooka.co.il

טלפון מיכל: 054-4860605

טלפון ענת: 058-4444932

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
אפשר לכתוב אלינו דרך הטופס באתר ->
עיצוב ובניית האתר: שרון רותם
© כל הזכויות שמורות למיקוקה. אין להעתיק או לעשות שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתוכן האתר ללא רשות בכתב ומראש
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס